Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Milletimizle Birlikteyiz - Son Dakika
Yerel

Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Milletimizle Birlikteyiz

Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Milletimizle Birlikteyiz

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi, hafta sonunu Şarköy ilçesinde yaptığı ziyaretlerle geçirdi.

10.06.2012 15:06

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişçi, hafta sonunu Şarköy ilçesinde yaptığı ziyaretlerle geçirdi. Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel ile birlikte Şarköy'e gelen Yemişçi'yi, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd ve partililer birlikte karşıladı.

İlçe binasında Kadın Kolları Başkanı Ömür Kena ve kadın kolları üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Özlem Yemişçi burada yaptığı konuşmada, kadın hakları, kadına şiddetle ilgili partilerinin önemli adımlar attığını ifade ederek "Biz seçimden seçime değil, her zaman milletimizle, teşkilatımızla birlikteyiz.

Mecliste 70 tane kadın vekilimiz var. Önceki yıllara baktığımızda gelişmeler olduğunu görüyoruz. Kadın milletvekili arkadaşlarımız kadınlara yönelik çalışmaları var. Hükümet olarak kadınlara yönelik önemli kararlar alındı. Siz kadınlarımızın bizlere taşıdığı sorunları da TBMM'ne taşıyarak yapılması gerekenleri yapıyoruz.

Sayın Başbakanımız yoğun bir tempoda çalışıyor. Biz onu seyrederken bile yoruluyoruz. Enerjisine hayret ediyoruz. Başbakanımız önümüzdeki yerel seçimlerde Tekirdağ'a büyük bir başarı bekliyor, il kongresine geldiğinde de söyledi. Muhalefet milletvekilleri şunları söylüyor; 'Tekirdağ ödediğinin karşılığını alamıyor' Ben de onlara şunu söylüyorum, 10 yıl önce Tekirdağ'da şu yapılanları hayal edilebilinirmiydi, üniversite, okullar, yeni hastaneler, tren yolu, liman birçok şey. Muhalefetin hayal edemeyeceği şeyleri yapıyoruz.

İç İşleri Bakanlığı, büyükşehir olacak illerde yeni ilçelere fazla sıcak bakmıyor. Böyle 10-12 dosya var. Tekirdağ'da küçük küçük ilçeler olsun düşünülmüyor. Eğer ilçe kurulacaksa, hizmeti rahat alacak bir yapısı olmasına sıcak bakılıyor. Yapılacak kamu oyu araştırmalarına göre de bir değerlendirme yapılacak" dedi.

Beldelerin köy olmasını o bölgedeki insanlara nasıl anlatacaksınız sorusuna " Partimizin tavrı belli, biz belirli bir kesime değil, 75 milyona hizmet ediyoruz. Tekirdağ, büyükşehir olduğunda bizim genel bütçeden aldığı pay da artacak. Dolayısıyla hizmet etme kabiliyeti de artacak. Kanun çıktıktan sonra, çerçeve belli olduktan sonra halkımıza biz bunu anlatacağız. Eğer net bir şekilde anlatabilirsek, ben bunun problem olacağını sanmıyorum. İlçelerde, beldelerde başarılı olalım diye, insanları kandırmanın da anlamı yok, önemli olan hizmet." Dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, ilçe binasında partiye yeni katılan üyelere rozet taktıktan sonra, esnaf ziyaretleri yaptı, hastaneyi ziyaret etti. Milletvekili Yemişçi, Eriklice köyü ve Mürefte ile Hoşköy beldelerini ziyaret etti. AK Partili, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer ile Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık'tan beldelerinde devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

10.06.2012 14: 46: 19

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biz Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Milletimizle Birlikteyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement