Boat İzmir - 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Boat İzmir - 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru

Boat İzmir - 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı\'na Doğru

İzmir'de 7 11 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek BOAT İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'nda farklı sergilerin yanı sıra, yelken yarışları ve panel programıyla ziyaretçilerini bekliyor.

02.05.2014 11:40

İzmir'deki "2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı" farklı sergilerin yanı sıra, yelken yarışları ve panel programıyla 7-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.'den (İZFAŞ) yapılan açıklamaya göre, İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek BOAT İZMİR – 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, birçok etkinliğe sahne olacak.

Fuar kapsamında dünyayı dolaşan amatör denizci Özkan Gülkaynak, yaşadığı maceraları dinleyiciler ile paylaşacak. Ayrıca yazılı kayıtlara göre bin 700 yıl öncesine dayanan Bodrum süngerciliğinin yaşayan ustalarında Aksona Mehmet de fuarda olacak. Etkinlikte "Son Süngerci Aksona Mehmet" belgeselinin de gösterimi de yapılacak.

Fuar boyunca düzenlenecek panellerde, su ürünleri avcılığı ve yetiştiriciliğine ilişkin usul ve esaslar masaya yatırılarak, çözüm önerileri tartışılacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boat İzmir - 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement