Bodrum Belediyesi Gıda AŞ'de Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediyesi Gıda AŞ'de Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü

Bodrum Belediyesi Gıda AŞ\'de Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü

Bodrum Belediye Gıda A.Ş.ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

26.04.2013 19:31

Bodrum Belediye Gıda A.Ş. ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Bodrum Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldızhan, DİSK Genel İş - Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici, Toplu Sözleşme Daire Başkanı Aladdin Öztürk, Muğla Şubesi Başkanı Ahmet Kansız, Muğla Şubesi Sekreteri Uzay Kocabaş, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda A. Ş. Baş Temsilcisi Yaşar Çelikan, İş yeri Temsilcileri Birol Aydemir ve Süleyman Topan ile Gıda A.Ş. çalışanları katıldı.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon göreve geldiği günden beri hep emekçilerin yanında olduğunu hatırlatarak, yeni sözleşmenin herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bodrum Belediye A.Ş.'de çalışan 190 kişiyi kapsamı içine alan ve 01.01.2013 - 31.12.2015 tarihleri arasında geçerli olacak bu sözleşmeye göre çalışanların aylık ücretlerinde 1. yıl 250 TL, 2. yıl 300 TL ve 3. yıl da 350 TL net artış olacak. Sosyal yardımlarda da her yıl %10-20 arasında iyileştirme yapılacak.

İlk defa sözleşmeye konan bir madde ise çalışanlar tarafından ayrıca mutlulukla karşılandı. Maddeye göre engelli çocuğu olan çalışanlar ayda 3 günlük ücreti tutarında yardım, Açık Öğretim'de eğitim gören çalışan personel de yılda bir defaya mahsus eğitim yardımı alacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediyesi Gıda AŞ'de Toplu İş Sözleşmesi Yüzleri Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement