Bodrum Çöplüğünde Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bodrum Çöplüğünde Yangın

08.01.2016 14:42

Bodrum'da, katı atık depolama alanında çıkan yangın, itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Bodrum'da, katı atık depolama alanında çıkan yangın, itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bodrum- Milas karayolu Yokuşbaşı mevkisindeki katı atık depolama alanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Haber verilmesi üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edildi. Patlamaların da meydana geldiği yangının çöplük alanında çalışan işçilere ait evlere sıçramaması için yoğun mücadele verildi.

Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı.

Bölgede soğutma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum Çöplüğünde Yangın - Son Dakika


Advertisement