Bodrum'da, 8 Mart İçin Golf Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da, 8 Mart İçin Golf Turnuvası Düzenlendi

Bodrum\'da, 8 Mart İçin Golf Turnuvası Düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar günü, Bodrum da düzenlenen golf turnuvası ile kutlandı.

07.03.2016 01:10

8 Mart Dünya Kadınlar günü, Bodrum da düzenlenen golf turnuvası ile kutlandı. "Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası" Bodrum Ortakent Golf Kulübü ve The Marmara Bodrum işbirliğiyle bu yıl üçüncü kez gerçekleştirildi. Turnuvaya Türkiye genelinden 60'a yakın golfçu katıldı.

Turnuva da, dereceye giren sporcuların ödülleri The Marmara Bodrum düzenlenen tören ile verildi. Ödül törenine eşi ile birlikte gelen sporcular kazandıkları plaketleri eşlerine hediye etti. Dereceye giren sporcuların ödüllerini The Marmara Otelleri Pazarlama Koordinatörü Damla Demir, TGF Başkan Yardımcısı Erol İslamoğlu, The Marmara Oteli Bodrum Genel Müdürü Nedim Akbayrak, Bodrum Golf Klübü Kaptanı Hüseyin Demirağ tarafından verildi.

Dünya Kadınlar Günü Golf Turnuvası'na, verdiği destek nedeniyle The Marmara adına Bodrum Genel Müdürü Nedim Akbayrak'a da bir plaket verildi.

Bodrum Kadınlar Günü Turnuvası'nda dereceye giren sporcuların isimleri şöyle; Erkekler A kategorisin 1. Erol İslamoğlu, 2. Bekir Şerbetçioğlu, 3. Adnan Akbaş, Erkekler B Kategorisin 1. Teoman Yaman, 2.Sider Yalçınkaya, 3. Ahmet Hazan, Bayanlar A Kategorisi 1. Gülay Dora, 2. Müheyya Dinç, 3. İlkin Durukan, Bayanlar B Kategorisin 1. Esra Hergül, 2. Elvina Kaya, 3. Yeşim Uçan Golf turnuvasında dereceye girdi.

Bodrum Golf Kulüp Genel Müdürü Caner Tuna, "Kadına şiddeti kınıyoruz. Keyifli bir ortamda güzel bir turnuva oluyor. Amacımız bu turnuvayı gelecek yıllarda da devam ettirmek" dedi

Turnuvaya katılanlardan Aynur Kutal "1934 yılında Atatürk kadına seçme ve seçilme hakkı vermiş. Avrupa'dan 17 yıl önce aldığımız bu hakların daha da kuvvetlenmesini, her kadının bir çiçek değerinde kabul edilip, sporla, sanatla, sevgiyle her zaman hayatta yerini bulmasını diliyorum. Bugün sembolik olarak, kadının dünyadaki, yaşamdaki yerinin vurgulaması açısından çok özel bir gün" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da, 8 Mart İçin Golf Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement