Bodrumlu Karateciler 4 Kupayla Döndü - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Karateciler 4 Kupayla Döndü

Bodrumlu Karateciler 4 Kupayla Döndü

Bodrum Belediyesi Bodrumspor karate takımı İzmir’de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası’nda takım olarak 4 kupa ile Bodrum’a döndü.

08.12.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Bodrumspor karate takımı İzmir'de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası'nda takım olarak 4 kupa ile Bodrum'a döndü.

5-6 Aralık tarihlerinde İzmir Buca Afet Evleri Spor Salonu'nda düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası'na katılan B.B. Bodrumspor 12 sporcusuyla katılırken, şampiyonaya toplamda 57 takım ve 300 sporcu katıldı. Yıldızlar kategorisinde şampiyonada iki gün boyunca mücadele eden B.B. Bodrumsporlu 12 sporcu iki kategoride takım halinde birincilik, bir kategoride ikincilik ve bir kategoride de üçüncü olarak Bodrum'a 4 kupayla döndüler.

Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü, B.B. Bodrumspor ve Karate Milli Takım antrenörü Fatih Uzunlulu ise katıldıkları turnuva sonrası sporcularını kutlayarak, "Geleceğin yeni yıldızlarını ve Milli Takımın alt yapısını oluşturacak başarılı sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Karateciler 4 Kupayla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement