Boğaziçi'nde Kavurma Festivali - Son Dakika
Yerel

Boğaziçi'nde Kavurma Festivali

Boğaziçi\'nde Kavurma Festivali

Boğaziçi Beldesi’nde mahalle muhtarları tarafından her yıl Kurban Bayramında geleneksel olarak düzenlenen yemek programı, bu yılda yapıldı.

06.10.2014 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Beldesi'nde mahalle muhtarları tarafından her yıl Kurban Bayramında geleneksel olarak düzenlenen yemek programı, bu yılda yapıldı.

Boğaziçi Mahalle Muhtarları tarafından, her yıl Kurban Bayramında geleneksel olarak Şekerpınar Mahallesinide düzenlenen yemek programına, AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Kocaeli Müftüsü Mehmet Emin Sönmezoğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti Akçakoca İl Genel Meclis Üyesi Dursun Çakır ve 2 binin üzerinde belde sakini katıldı.

Yemek programında bir konuşma yapan AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, tüm Boğaziçi belde halkının kurban bayramını kutlayarak, "Bugün burada, siz değerli hemşehrilerimle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluuk duyuyorum" dedi.

Yemek programı hakkında bilgi veren Yusuf Ali Yılmaz, "Her yıl geleneksel olarak, bölge muhtarlarının öncülüğünde ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Kurban Bayramı'nda böyle bir yemek programı düzenledik. Bu yemek programında bize destek veren tüm muhtarlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu

Dokuzpınar Mahallesi Muhtarı Recep Kuüçükusta'da, Kurban Bayramının 3. gününde düzenledikleri yemek programına katılan tüm belde sakinlerine teşekkür etti. Küçükusta, "Böyle bir organizasyonda, hep birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Yazlık Mahallesi Muhtarı Recep Yılmaz'da, düzenledikleri yemek programının amacının Boğaziçi Mahallesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Bu yemek programının her yıl Kurban Bayramında geleneksel olarak düzenleneceğini hatırlatan Yılmaz, "Birlik ve bütünlük içinde, bu tür organizasyona her Kurban Bayramında düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeşil Köy Muhtarı Faruk Altınışık'da düzenledikleri yemek programı ile Boğaziçi Beldesinde yaşayan tüm insanları bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Altınışık, "Halkımızla birlikte olmak bize büyük mutluluk veriyor" dedi.

Ballar Muhtarı Fikret Çabuk'da, düzenledikleri yemek programına katılan tüm Boğaziçili vatandaşlara teşekkür etti.

Çayırtarla Muhtarı Osman Subaşı ise, Düzenledikleri yemek programında kendilerine destek veren tüm hayır severlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından yemek programı sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boğaziçi'nde Kavurma Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement