Boğazlıyan İlçe Müftülüğü tarafından "İstiklal Marşı ve Çanakkale Ruhu" konulu konferans düzenlendi.
Belediye Düğün Salonundaki programda, Kur'an-ı Kerim okundu, Çanakkale konulu slayt gösterisi ve Kozaklı Müftülüğü personeli tarafından tiyatro oyunu sergilendi.
Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Nedim Kilci, yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin, memleketin dört bir yanından, vatan müdafaası için şehitlik mertebesine ulaşanların yattığı ve kaynaştığı yer olduğunu belirterek, "Kahramanlarımızı çok iyi bilmeli ve gelecek nesillere iyi aktarmalıyız. Seyit Onbaşı'yı, Ezineli Yahya Çavuş'u, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü iyi anlatmak gerekir. Çanakkale ruhu gençlere aşılanmalı ve gereken hassasiyet gösterilmelidir" dedi.
Programa, Kaymakam Ahmet Dilsiz, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, İlçe Müftüsü Mehmet Güler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - Yozgat
Son Dakika › Yerel › Boğazlıyan'da 'İstiklal Marşı ve Çanakkale Ruhu' Konulu Konferans - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?