Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.
Kumluca Belediyespor'da ikinci yarı hazırlıkları antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak ligin ikinci yarısında çok iyi bir futbol ortaya koymayı amaçladıklarını söyledi.
İkinci yarı hazırlıklarına takım kadrosundan ayrılan futbolcular nedeniyle eksikliklerle başladıklarını anlatan Altun, eksik bölgeler için transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.
Altun, şöyle konuştu:
"İkinci yarı hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle zaman zaman çalışma programımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kalsak da, çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Bir hazırlık maçı oynadık ve kazandık. Hafta sonu bir hazırlık maçı daha oynayacağız. İnşallah ikinci ligin ikinci yarısında birinci devreden daha iyi bir futbol ortaya koyarak ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedefliyoruz."
Takımda eksikliği görülen bölgeler için transfer görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Altun, iki kaleci ve bir orta saha oyuncusuyla anlaşma sağlamak üzere olduklarını bildirdi.
-Kaptan Cenk Usta-
Kumluca Belediyespor kaptanı Cenk Usta da, takım olarak ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını, takım olarak uyum içinde çalıştıklarını söyledi.
Ligin ilk yarısında bir mağlubiyet ve bazı şansız beraberlikler aldıklarını hatırlatan Usta, ikinci yarıda iyi bir performansla ligi şampiyon bitireceklerini ifade etti.
Usta, "Takım kadrosunda bulunan tüm arkadaşlarımız birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Takımdaki uyumumuz son derece güzel. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Hedefimiz ikinci yarıda oynayacağımız ilk beş maçta güzel sonuçlar elde ederek, ligi şampiyon bitirmek" dedi.
- ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.