Bozüyük Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Bozüyük Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Meclisi 1/5.000 ölçekli ilave revizyon nazım imar ve 1/1.000 ölçekli ilave revizyon uygulama imar planını görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

21.08.2013 17:30

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Meclisi 1/5.000 ölçekli ilave revizyon nazım imar ve 1/1.000 ölçekli ilave revizyon uygulama imar planını görüşmek üzere olağanüstü toplandı. Yapılan görüşmelerin ardından 40 maddelik ilave revizyon imar plan notları oy birliği ile kabul edildi.

Ağustos ayı meclis toplantısında Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı tarafından ek önerge verilerek gündeme getirilen imar değişikliği, toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Böylece ev sahiplerinin uzun zamandır bekledikleri iskan ruhsatları konusu da çözülmüş oldu. Alınan meclis kararı ile eski imar planı hükümleri yeni imar yönetmeliğine uygun hale getirildi. Kabul edilen 40 maddelik yeni imar plan notları ile İç köy ve Baharözü mevkileri imar planına dahil edildi. Ayrıca 4 Eylül ve Kasımpaşa mahallesinin bir bölümü başta olmak üzere ilçe genelinde var olan iskan ruhsatları sorunu da çözüldü.

Görüşmelerin ardından oylamaya geçildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanı Ahmet Bayrak, imar planı notlarının 22. maddesinde tecavüzlü alanlarla ilgili olarak belediye ve idarenin zor durumda kalacağını söyleyerek, bu maddede çekimser kalacağını diğer maddeleri kabul ettiği söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Meclisi Olağanüstü Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement