Bozüyük Esnaf Odası Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Esnaf Odası Genel Kurul Toplantısı

Bozüyük Esnaf Odası Genel Kurul Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

10.02.2014 16:01

Bilecik'in Bozüyük İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Yapılan genel kurulda güvenoyu alan Başkan İbrahim Kayacık ve yönetimi yeniden göreve geldi.

Halk Eğitim Merkezi salonunda yapılan toplantı, divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yönetim, denetim ve bilanço gelir gider tablosunun okunup ibra edilmesinin ardından Oda Başkanı İbrahim Kayacık kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Daha sonra genel kurulda konuşan Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, "Son bir ayda 3 oda seçimimizi tamamladık. Sorunsuz bir şekilde bu seçimlerimizin tamamlanması hem üyelerini hem de bizleri son derece mutlu ediyor. Seçimlerin bu şekilde sorunsuz bir şekilde tamamlanması odaların birlik ve beraberliğini en güzel şekilde ortaya koyuyor. Ben tekrar oda seçimlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyor, başkan ve yönetim kuruluna hayırlı görevler diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimde, İbrahim Kayacık başkanlığındaki yönetim kurulu Emine Mumcu, İbrahim Yerlikaya, Süleyman Ümit Söylemez, Engin Peksoy, Alptekin Bodur, İbrahim Bayram ve Lütfi Tokmak'tan oluştu. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Kadir Katrancı, Mehmet Ali Çoban ve Celil Bal seçildi.

Genel kurula Belediye Başkan Vekili ve AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis Üyesi İ. Zeki Uyanık, CHP Belediye Başkan adayı Metin Torun, MHP Belediye Başkan adayı Mete Yüksel, partilerin yönetim kurulu üyeleri, Esnaflar Odası Başkanı İbrahim Kayacık, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Ünal ve oda üyesi esnaflar katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Esnaf Odası Genel Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement