Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı Görevine Mustafa Çetintaş Atandı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı Görevine Mustafa Çetintaş Atandı

Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı Görevine Mustafa Çetintaş Atandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Murat Köftecioğlu'nun görevinden istifa etmesinin ardından MHP İlçe Başkanlığı'na Mustafa Çetintaş atandı.

10.04.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Murat Köftecioğlu'nun görevinden istifa etmesinin ardından MHP İlçe Başkanlığı'na Mustafa Çetintaş atandı.

Yapılan atamanın ardından Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında bir basın toplantısı düzenlendi.

Programda ilk olarak konuşan eski İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, kan değişikliği ve yeni heyecan için görevden ayrıldığını, istenildiği zaman verilecek her göreve hazır olduğunu söyledi. Köftecioğlu açıklamasında, "Seçimin akabinde biz kan değişikliği ve heyecan gelsin düşüncesi ile istifa ettik. Arkadaşlar bizi kırmayarak içlerinden bir başkan adayı seçerek yola devam etme kararı aldılar. Malum kişiler geçici, teşkilatlar esas ve kalıcıdır. Bu bağlamda görev yaptığım sürede heyecan ve mutluluklar tattım. Sonuçta bir görev değişikliği olması gerekiyordu, nasip bugüneymiş. Kişiler görevleri boyunca ne yaparlarsa bu görevlerinde bir gün biteceğini düşünmeliler. Görevler bittikten sonra tekrar aynı ilgi ve alakayı görebiliyorlarsa kişiler için en büyük avantaj odur. Ben bu ilgi ve alakayı bundan sonra göreceğime inanıyorum. Ben hak hukuk notasında hakkımı helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Başkanımızın herhangi bir görev vermesi durumunda göreve hazır olduğumu da belirtmek isterim. Başkanıma da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ardından yeni atanan İlçe Başkanı Mustafa Çetintaş ise, "Bugün başkanımdan kutsal bir görevi devir aldık. Milliyetçi Hareket Partisi'nde görev almaya başladığımda ilk başkanım Derya Baltacı idi. En son Murat başkanım ile beraber olduk. Bundan sonra bu görevi en iyi şekilde yürütüp camiayı birleştirerek partimizi daha iyi yerlere taşıma gayreti içerisinde olacağız. Bunu hep birlikte burada bulunan arkadaşlarımız ve tabanımıza yayarak birlikteliği sağlayarak başaracağız. Şu anda Bilecik'te bir milletvekili çıkaracak çoğunluğumuz var. Bu sayıyı 2'ye çıkarmak için Bozüyük'te gerekli çalışmayı yapıp ilimize katkı vermeye çalışacağız. Hep birlikte partimizi ileriye taşıyacağız. Bizlerin buraya gelmesinde emeği olan başkanlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Program konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. Basın açıklamasında, İl Genel Meclis üyeleri İ. Zeki Uyanık, Ahmet Eren, Belediye Başkan adayı Mete Yüksel, belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük MHP İlçe Başkanlığı Görevine Mustafa Çetintaş Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement