Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Metristepe Ortaokulu Oldu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Metristepe Ortaokulu Oldu

Bozüyük\'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Metristepe Ortaokulu Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Hayat Birlikte Güzel’ projesi çerçevesinde düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi.

14.12.2015 17:22

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Hayat Birlikte Güzel' projesi çerçevesinde düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Metristepe ortaokulu oldu.

Turhanlar halı sahada yapılan turnuvanın final karşılaşmasında Saffet Şeker Ortaokulu ile Metristepe Ortaokulu karşılaştı. Karşılaşmayı 4-2'lik skorla kazanan Metristepe ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. 3.'üncülük karşılaşmasında ise Ertuğrulgazi Ortaokulu, 100.'üncü Yıl Ortaokulunu yenerek turnuvayı 3.'üncü tamamladı. Turnuva sonrasında protokol mensuplarınca dereceye giren ilk üç takıma kupaları takdim edildi. Turnuvaya katılan diğer takımlara ise madalyaları verildi.

Turnuva sırasında bir öğrenci ayağından hafif şekilde sakatlandı. Sakatlanan öğrenciyle yakından ilgilenen İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir, ambulans gelene kadar sakatlanan öğrenciyi teselli etti. Ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan öğrenci tedavi altına alındı.

Turnuvanın ödül törenine İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İlçe Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bektaş Uçkun, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Spor Müdürü Erol Dübek, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Şampiyonu Metristepe Ortaokulu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement