Buca Gölet Alanı'nda "Elektrik Kesintisi" Tartışması - Son Dakika
Yerel

Buca Gölet Alanı'nda "Elektrik Kesintisi" Tartışması

Buca Gölet Alanı\'nda "Elektrik Kesintisi" Tartışması

Yörükler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gülcan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuşma yaptığı Gölet Alanı'nda elektrik kesintisi ve sonrasında yaşanan tartışmalara ilişkin, "Hiçbir siyasi düşünce içinde olmadan"...

21.05.2013 22:29

Yörükler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gülcan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun konuşma yaptığı Gölet Alanı'nda elektrik kesintisi ve sonrasında yaşanan tartışmalara ilişkin, "Hiçbir siyasi düşünce içinde olmadan bir şölen düzenleyerek, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak istedik" dedi.

Gülcan, düzenlediği basın toplantısında, şenliğe Türkiye'nin değişik yerlerindeki yörük derneklerinin ileri gelenlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığını belirtti.

İzmir milletvekilleri ile kentin diğer tanınmış kişilerini de etkinliğe davet ettiklerini dile getiren Gülcan, CHP milletvekillerinin şenliğe gönderdiği kutlama telgraflarını gazetecilere gösterip, "Hiçbir siyasi düşünce içinde olmadan bir şölen düzenleyerek, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak istedik" diye konuştu.

Gülcan, davet ettikleri Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, yoğun programına rağmen şenliğe katıldığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Sayın Bakanımız, şenlik alanına gelerek çadırlarda ve alanda bulunan tüm yörükleri samimi şekilde selamlamıştır. Kendisine nezaketen söz verdiğimizde ise siyasi içeriği olmayan kısa bir konuşma yaptı. Biz de sayın Bakanın şenlik alanımızdan ayrılmasının ardından programımıza kaldığımız yerden devam ettik ancak 15 dakika sonra elektriklerimiz kesildi. Elektrik kesintisinin bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini düşündük ama yanımızda bulunan iş yerinin elektriğinin olduğunu gördük. Kendisi de programımıza davetli Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, şenlik alanımızın yakınına gelerek yanına gitmemiz için haber gönderdi. Kendisini 'Hoş geldiniz' diye karşılamamıza rağmen bize tepkili şekilde ağza alınmayacak küfürlerle hakaret ederek, alanı terk etmemizi istedi. Biz, bütün bu olumsuzluklara rağmen şölenimizi tamamladık."

Mehmet Gülcan, olayı "siyasallaştırdığını" iddia ettiği Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı kınadıklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Buca Gölet Alanı'nda 'Elektrik Kesintisi' Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement