Buharkent Myo İlçede İşbirliği Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Buharkent Myo İlçede İşbirliği Toplantılarına Devam Ediyor

Buharkent Myo İlçede İşbirliği Toplantılarına Devam Ediyor

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksek Okulu’nun ilçedeki kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği işbirliği toplantıları devam ediyor.

02.12.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksek Okulu'nun ilçedeki kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği işbirliği toplantıları devam ediyor.

Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, 2016-2017 eğitim öğretim yılında Buharkent'te açılması planlanan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümüyle ilgili Uygulama Laboratuarının kurulması, alınacak destekler ve kurumların işbirliği hususunda Buharkent MYO ek hizmet binası toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar, Buharkent İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zeki Berhuni, Belediye Meclis Üyesi İsmail Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Güven Saylık ve İşletmeci H. İlker Özdemir'in de katıldığı toplantıda Öğretim Görevlileri İsmet Anık Baysal, Gültekin Baysal ve Arş. Gör. Dr. Hakan Can Söyleyici de hazır bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent Myo İlçede İşbirliği Toplantılarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement