Bulgaristan Ram Trakia Heyeti'nden Başkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bulgaristan Ram Trakia Heyeti'nden Başkan'a Ziyaret

Bulgaristan Ram Trakia Heyeti\'nden Başkan\'a Ziyaret

Bulgaristan Ram Trakia Belediyeler Birliği’nden bir heyet, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

19.03.2015 17:27

Bulgaristan Ram Trakia Belediyeler Birliği'nden bir heyet, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediyesi tarihi binada gerçekleşen ziyarete Sliven Belediye Başkanı ve Ram Trakia Yönetim Kurulu Başkanı Kolyo Milev, Ram Trakia Belediyeler Birliği Genel Müdürü Prof. Ivan Varlyakov, Tundja Belediye Başkanı ve Ram Trakia Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Genel Başkan Yardımcısı Georgi Georgiev, Parmovay Belediye Başkanı ve Ram Trakia Kontrol Kurulu Başkanı Angel Papazov, Krichim Belediye Başkanı ve Ram Trakia Yönetim Kurulu Üyesi Atanas Kalchev, Krumovgrad Belediye Başkanı ve Ram Trakia Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sebihan Mehmet, Karnobat Belediye Başkanı Georgi Dimitrov, Baratya Daskalovi Belediye Başkanı Ivan Tanev, Sadovo Belediye Başkanı Dimitar Zdravkov ve Sadovo Belediye Meclisi Üyesi Georgi Bukov katıldı.

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ile Ram Trakya Belediyeler Birliği arasında gerçekleşen işbirliği protokolü çerçevesinde belediyeler arasında yapılabilecek faaliyetlerin paylaşılması amacıyla yapılan ziyarette Başkan Eşkinat, "Belediyeler arasında gerçekleşecek her faaliyet ülkeler arasında kurulacak köprü için bir adım olacaktır. Belediyemiz yeni kurulmuş olmasına rağmen kültürel ve sosyal olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki belediyelerle bağları çok kuvvetli. Yurt dışında birçok kardeş belediyemiz var. Belediyeler aracılığıyla ülkeler arasında atılacak her adımda payımız olsun isteriz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak komşularımızla yapılacak her projede var olmak isteriz" dedi.

Ziyarete gelen heyet sıcak karşılamadan dolayı Başkan Eşkinat'a teşekkür edip yaşadıkları bölgeden yöresel hediyeler vererek ziyaretini sonlandırdı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulgaristan Ram Trakia Heyeti'nden Başkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement