Burhaniye'de 17 Eylülden İtibaren Kartlı Sisteme Geçiliyor - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de 17 Eylülden İtibaren Kartlı Sisteme Geçiliyor

Burhaniye\'de 17 Eylülden İtibaren Kartlı Sisteme Geçiliyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, şehir için de taşımacılık yapan minibüsler yenilenirken, Perşembe gününden itibaren de kartlı sisteme geçiliyor.

16.09.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, şehir için de taşımacılık yapan minibüsler yenilenirken, Perşembe gününden itibaren de kartlı sisteme geçiliyor. Şehir içinde hizmet verecek yeni minibüslerden ikisi Cumhuriyet meydanda tanıtılırken, asılan afişte de kartlı sistem uyarısı yapıldı.

Burhaniye de, yıllardır şehir içinde ve Edremit yolunda yolcu taşıma işi yapan Sahil Birlik Kooperatifi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 35 adet yeni minibüs aldı. 15 kişilik klimalı minibüsler, Perşembe gününden itibaren şehir içinde çalışmaya başlarken, kartlı sisteme de geçilmesi kararlaştırıldı. Yeni minibüslerle modern bir taşımacılık yapacaklarını anlatan Sahil Birlik Kooperatifi Başkanı Şenol Kılcı, vatandaşların mağdur olmamaları için Balkartlarını almalarını istedi. Minibüsler de para kullanılamayacağını bildiren Başkan Şenol Kılcı," Şehir içi taşımacılıkta,17 Eylül Perşembe gününden itibaren yeni bir dönem başlıyor. Klimalı minibüslerimiz hizmete giriyor. Ancak, bu minibüslere kartla binilecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle satın aldığımız yeni minibüsler hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Balkartlarını almaları gerekmektedir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de 17 Eylülden İtibaren Kartlı Sisteme Geçiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement