Burhaniye'de Genç İşadamı Canına Kıydı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Genç İşadamı Canına Kıydı

Burhaniye\'de Genç İşadamı Canına Kıydı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir iş aramı kendini iş yerindeki deponun tavanına asarak yaşamını sonlandırdı.

02.07.2013 16:01

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir iş aramı kendini iş yerindeki deponun tavanına asarak yaşamını sonlandırdı.

Melih Pabuccuoğlu Bulvarı'nda Tariş Zeytinyağı Fabrikası karşısında meydana gelen olayda, ekonomik sıkıntısı olduğu iddia edilen 35 yaşındaki Süleyman Eren, canına kıydı.

Edinilen bilgiye göre, olay sabah 08.15 sıralarında meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden çıkarak iş yerine gelen Eren, bir süre dükkan çevresinde dolaştı. Plastik doğrama işi yapan Eren, kendini naylon ip ile deponun tavanına asarak yaşamına son verdi. Bir süre sonra dükkana gelen küçük kızının babasını ipte asılı bulması ve çığlıklar üzerine yandaki komşuları dükkana geldi.

Komşuları, asılı bulunan Eren'i yaşıyor umudu ile ipi keserek indirdi. Bir taraftan da polise haber verildi. Olay yerine gelen 112 görevlileri Eren'in öldüğünü belirledi. Eren'in cesedi, savcılık incelemesinin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Komşuları ve arkadaşları Süleyman Eren'in, çevresinde çok sevilen bir kişi olduğunu ve intihar etmesine bir anlam veremediklerini söylediler. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Genç İşadamı Canına Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement