Burhaniye'de İstiklal Marşı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de İstiklal Marşı Coşkusu

Burhaniye\'de İstiklal Marşı Coşkusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenlerinde büyük coşku yaşandı.

13.03.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenlerinde büyük coşku yaşandı.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından hazırlanan programı Kaymakam Osman Yenidoğan, Belediye Başkanı Fikret Akova, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi. Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Mustafa Akbaş, Mehmet Akif'in örnek hayatını anlatırken, öğretmen Nusriye Yolbaşı da Ramazan Akdaş'ın neyi eşliğinde Akif'in Küfe şiirini seslendirdi. Geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen İstiklal Marşını Okuma Yarışması'nda birinci olan Ayşe Aytemiz, İstiklal Marşını okurken büyük alkış aldı. Daha sonra Kaymakam Osman Yenidoğan, yarışma birincisi Ayşe Aytemiz ile ikinci Ecem Tunca ve üçüncü olan Gülsüm Aygül'e hediyelerini verdi. Öğrenciler, öğretmen Aytaç Ayaz'ın öncülüğünde hazırlanan Akif İstiklal Marşı'nı Yazıyor adlı skeçi sahneledi. Okulun edebiyat öğretmenleri öncülüğünde sahnelenen İstiklal Marşı Oratoryosu da büyük alkış aldı. Törenin sonunda Kaymakam Osman Yenidoğan, görevli öğretmenler ile öğrencileri kutladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de İstiklal Marşı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement