Burhaniye'de Tüm Bel-Sen Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Tüm Bel-Sen Genel Kurulu

Burhaniye\'de Tüm Bel-Sen Genel Kurulu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tüm Bel-Sen Balıkesir Şubesi 5’nci olağan genel kurul toplantısı Reha Yurdakul Salonu’nda yapıldı.

14.02.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Tüm Bel-Sen Balıkesir Şubesi 5'nci olağan genel kurul toplantısı Reha Yurdakul Salonu'nda yapıldı. Balıkesir'in çeşitli ilçelerinden gelerek toplantıya katılan delegeler oybirliği ile yeni yönetim kurulunu belirledi.

Kongreye; Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Emep Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Varlı, Sendikanın çevre illerdeki Şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılırken coşku yaşandı. Tüm Bel Sen Balıkesir Şube Yönetim Kurul üyesi ve Eğitim ve Basın Sekreteri Bülent Erkol genel kurul hakkında bilgi verdi. Erkol, "Sendikamızın Balıkesir Şubesi 5. olağan genel kurul toplantısı Burhaniye Belediyesi Reha Yurdakul salonunda yoğun bir katılımla, sakin ve olumlu bir şekilde başarılı olarak gerçekleşti. Balıkesir'in çeşitli ilçelerinden gelerek toplantıya katılan sayın delegelerimizin oy birliği ile yeni yönetim kurulu üyelerimiz seçildi. Katılımlarıyla bize destek veren ve katkı sunan bütün emekçi dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Balıkesir Şubesi yeni yönetimi, en kısa zamanda toplanarak görev dağlımı yaparak çalışmalara devam edecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Tüm Bel-Sen Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement