Burhaniye'de Üniversiteli Oyunculara Alkış - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Üniversiteli Oyunculara Alkış

Burhaniye\'de Üniversiteli Oyunculara Alkış

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Üniversitesine bağlı, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nda öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterileri yoğun ilgi gördü.

20.05.2016 15:53

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Üniversitesine bağlı, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nda öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterileri yoğun ilgi gördü. Harun Kocakurt'un öncülüğünde yaklaşık 5 aydan beri çalışan ekip, çevre ilçelerde de gösteri yapacak.

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu'nun 5.mezuniyet gününde gösteri yapan ekip büyük alkış aldı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kerim Özdemir ile Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Vekili M. Emin Işık'ında izlediği gösteriler göz doldururken, Okul Müdürü Doç.Dr.M.Oğuzhan İlban, çalıştırıcı Harun Kocakurt ile ekipte görev alan öğrencilere teşekkür etti. 5 aydan bu yana çalıştıklarını anlatan Harun Kocakurt, "Ekipte yer alan arkadaşlarımız çok yetenekli. Başarımızı kanıtladık. Alkışlar bunun işareti. Çevre ilçelerden de davet bekliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Üniversiteli Oyunculara Alkış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement