Burhaniyeli Ali Yaramış Çiftçi Malları Temsilciler Meclisinde - Son Dakika
Yerel

Burhaniyeli Ali Yaramış Çiftçi Malları Temsilciler Meclisinde

Burhaniyeli Ali Yaramış Çiftçi Malları Temsilciler Meclisinde

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Eskişehir de düzenlenen Çiftçi Malları Koruma Başkanları Genel Kurul Toplantısına katılan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış, temsilciler meclisine seçildi.

13.03.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Eskişehir de düzenlenen Çiftçi Malları Koruma Başkanları Genel Kurul Toplantısına katılan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış, temsilciler meclisine seçildi. 11 kişilik Çiftçi Malları Koruma Meclisinde yer alan Yaramış, 4081 sayılı Çiftçi Malları Kanunun günün şartlarına uyarlanmasını istediklerini söyledi.

Burhaniye de, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış ve Başkan Yardımcısı Hasan Dayı, Eskişehir'deki Çiftçi Malları Koruma Başkanları Genel Kurul Toplantısına katıldı. Toplantıda da, 4081 sayılı Çiftçi Malları Kanunun ele alındığın anlatan Ali Yaramış,"Çünkü bu kanunun çıkmış olduğu tarihten bu güne çok önemli gelişmeler olmuştur. Kanunun güncellenmesi gerekmektedir. Bu arada 11 kişilik temsilciler heyetine seçilmem bizi mutlu etti. Ayrıca hükümet temsilciliği görevi de bize verildi. İlçemizde de çiftçinin malının korunması için çalışıyoruz. 30 kişilik ekibimiz 24 saat görev yapmaktadır"dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniyeli Ali Yaramış Çiftçi Malları Temsilciler Meclisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement