Atakum Belediye Başkanı Burma, Atakent'te SKM Açtı - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Burma, Atakent'te SKM Açtı

Atakum Belediye Başkanı Burma, Atakent\'te SKM Açtı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakent bölgesinde seçim koordinasyon merkezi açtı.

01.03.2014 17:03  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakent bölgesinde seçim koordinasyon merkezi (SKM) açtı.

Açılışa CHP İl Başkanı Dr. Mehmet Atalay, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Canik Belediye Başkan Adayı Enver Mertoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Atalay, "Burada gördüğüm coşku ve heyecan gösteriyor ki Atakumlu Metin Burma'yı çok seviyor. O da sizin sevginize layık olmak için çok çalışıyor, proje ve iş üretiyor. Birbirinizle bütünleşmiş haldesiniz" dedi.

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Tarık Cengiz de seçimi kazanacağını iddia etti.

"50 PROJE ÜRETTİK"

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise şunları kaydetti: " 'Atakum'u, Karadeniz'in yıldızı yapacağım' demiştim. Bunu el ele gönül gönüle vererek başardık. Şimdi sıra ilçemizi Türkiye'nin yıldızı yapmaktadır. Bunun için 50 proje ürettik. Bunları hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum. Bugüne kadar yaptıklarımız ortadadır. Sizin desteğiniz ve sevginizle Atakum'a daha çok eser kazandırma konusunda azimliyim, gayretliyim, heyecanlıyım. Emeklerimi göz ardı etmek isteyenler var ama halk her şeyi görüyor, takdir ediyor. Sizin desteğiniz sürdüğü müddetçe de burada yaşanan gelişim ve değişim olanca hızıyla devam edecek, hizmet çıtası daima yükselecektir. Çünkü Atakum benim için çocuklarım kadar güzel, torunlarım kadar özeldir. Ona olan sevgim o kadar büyüktür ki, bunu mısralara taşıyıp bir de şiir yazdım. Bir dörtlüğünü sizinle paylaşmak isterim: Güzel Yaz geceleri ılık rüzgarlar eser denizinde/ Nameler yükselir mutluluklar paylaşılır sahilinde/ Emeğim var, sevgim var, her metrekaresinde/ Atakumlu olmak aşktır kıvançtır gururdur bende." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Burma, Atakent'te SKM Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement