Burs İçin Kermes Düzenlediler - Son Dakika
Yerel

Burs İçin Kermes Düzenlediler

Burs İçin Kermes Düzenlediler

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başiskele Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere destek amacıyla düzenlediği kermesin açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr.

14.11.2013 17:19

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başiskele Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere destek amacıyla düzenlediği kermesin açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Yaklaşık 11 ay önce kurulan derneğin Başiskele Şubesi tarafından organize edilen kermes Sanat Sokağı'nda açıldı. Kermesin açılışını İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan gerçekleştirirken Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer ile Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Gülay Sökül de hazır bulundu. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başiskele Şube Başkanı Fazilet Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin gayretleriyle düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

Acıkışta kısa bir konuşma yapan derneğin Şube Başkanı Fazilet Doğan, "Hepimizin el emeği ile yapılan ev tarhanası, reçel, biber sos, kahvaltılık sos, erişte, makarna gibi yiyeceklerin yanında üyelerimizce hazırlanan ev tekstil ürünlerinin yer aldığı sergi 3 gün açık kalacak ve elde edilecek gelir ile öğrencilere burs vereceğiz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Doğan ise konuşmasında, "Hanımların olduğu yerde fedakarlık ve samimiyet ön plana çıkıyor. Yardım Sevenler Derneği çalışmalarını taktir ettiğim çok köklü bir dernektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kermesin açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Kermesteki ürünler 1-300 TL arasında satılıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burs İçin Kermes Düzenlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement