Bursa'da Cinayet - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Cinayet

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, tartıştığı şüpheli tarafından bıçaklandığı iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

11.05.2015 11:24

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, tartıştığı şüpheli tarafından bıçaklandığı iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Mesudiye Mahallesi Ayazma Sahili mevkisinde, İbrahim Korkmaz ile inşaat işçisi Mustafa G. (58) arasında borç nedeniyle tartışma çıktı.

Mustafa G'nin, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, kendisine borcunu ödemediğini iddia ettiği Korkmaz'ı bıçakladıktan sonra kaçtığı ileri sürüldü.

Olay yerinde yaşamını yitiren Korkmaz'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Jandarma ekiplerince olay yerine 1 kilometre uzaklıkta arazide gözaltına alınan zanlı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement