Bursa'da "İnternette Güçlü Kobi" Semineri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da "İnternette Güçlü Kobi" Semineri

09.10.2015 16:18

Birçok ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau'nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından tasarlanan "İnternetle Güçlü KOBİ" seminerlerinin üçüncüsü, 21 Ekim'de Bursa'da gerçekleştirilecek.

Birçok ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau'nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından tasarlanan "İnternetle Güçlü KOBİ" seminerlerinin üçüncüsü, 21 Ekim'de Bursa'da gerçekleştirilecek.

Türkticaret.Net'in Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesindeki (Ulutek) ofisinde, 21 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan seminerde, internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yeniliklerle sunduğu imkanlar anlatılacak.

"Türkiye'nin Dijital Fotoğrafı", "Dijital Medyada Reklam ve Medya Planlaması", "Video Reklamcılığı", "KOBİ'lerde Dijital Süreçler" gibi konuların yer alacağı seminerin son bölümünde ise başarı hikayeleri paylaşılacak. Ayrıca, IAB Türkiye'nin KOBİ'lere yönelik uzaktan eğitim platformu olarak tasarladığı "re-KOBİ Eğitim Platformu" ile ilgili bilgiler verilecek.

Seminer katılımcılarına ücretsiz olarak açılan "re-KOBİ Eğitim Platformu" ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin internetin imkanlarını kullanarak markalaşmasına, ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü arttırmasına katkı sağlanması hedefleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'İnternette Güçlü Kobi' Semineri - Son Dakika


Advertisement