Bursa'da İntihar Ettiği İddia Edilen Polis Memuru - Son Dakika
Yerel

Bursa'da İntihar Ettiği İddia Edilen Polis Memuru

Bursa'nın Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde, beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen polis memuru Mustafa Arıkan'ın cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

17.02.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde, beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen polis memuru Mustafa Arıkan'ın cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

Görev yaptığı, Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde önceki akşam beylik tabancasıyla intihar ettiği öne sürülen, evli ve 4 çocuk babası polis memuru Mustafa Arıkan'ın (49) cenazesi, Amasya'nın Suluova ilçesine bağlı Salucu Köyündeki baba evine getirildi.

Köy camisine götürülen cenaze, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Arıkan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Savaş Cingöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Olay-

Önceki akşam Bursa'da, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görevli polis memuru Mustafa Arıkan'ın (49), arkadaşlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra üst kattaki Asayiş Büro Amiri'nin odasına girerek beylik tabancasını kalbine dayayıp ateş ettiği öne sürülmüştü.

Olay yerinde yaşamını yitiren Arıkan'ın üzerinde ise "Çok değerli büyüklerim ve arkadaşlarım. Ben sizleri çok seviyorum. Mesleğimi de çok seviyorum. Ancak 10 yıl önceden borsaya girdim ve zarar ettim ve bir türlü toparlayamadım. Bankalara çok borcum var. Yapacak bir şeyim kalmadı. Bu şekilde yaşayamıyorum. Hakkınızı helal edin" yazılı not bulunduğu bildirilmişti.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da İntihar Ettiği İddia Edilen Polis Memuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement