Bursa'da "Konsomatrislerin Zorla Çalıştırıldığı" İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da "Konsomatrislerin Zorla Çalıştırıldığı" İddiası

28.11.2012 01:00

Bursa'da konsomatrislere zorla senet imzalatıp darp ve işkence yaparak çalıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 43 kişiden 10'u tutuklandı.

Bursa'da konsomatrislere zorla senet imzalatıp darp ve işkence yaparak çalıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 43 kişiden 10'u tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında bir otel sahibinin de bulunduğu 43 kişiden 10'u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 10 kişi denetimli serbestlik alırken, 23 kişi ise serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nin 8 ay 20 gün süren fiziki, teknik takip neticesinde 3 gün önce başlatılan ve Bursa merkezli İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir ile Zonguldak illerini kapsayan operasyonlar kapsamında, çok sayıda kadının darp ve işkence yapılarak gazinolarda çalıştırıldığı iddiasıyla ilgili harekete geçilmiş, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ve çevik kuvvet şube ekiplerinin de bulunduğu 300 polisin katıldığı operasyonlarda, 1'i kadın 43 kişi gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Mustafa Yılmaz - Volkan Bayraktar

Yayıncı: Emine Konuk - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Konsomatrislerin Zorla Çalıştırıldığı' İddiası - Son Dakika


Advertisement