Bursa'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Bursa'da "Kutlu Doğum Haftası" Etkinlikleri

Bursa'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum mitingine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

19.04.2015 17:32

Bursa'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum mitingine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Yıldırım ilçesindeki Gökdere Meydanında gerçekleştirilen etkinlik, Kuran Kerim tilaveti ve ilahi dinletisiyle başladı. Daha sonra Hazreti Muhammed'in hayatı anlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu adına bir konuşma yapan Adnan Alınç, Hazreti Muhammed sevdalılarının bugün burada olduğunu söyledi.

Alınç, Hazreti Muhammed'in mübarek kutlu doğumunu kutlamak için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Allah herkesten razı olsun. Geçtiğimiz aylarda Charlie Hebdo dergisi Peygamberimize hakaretler etmiş bir şeyler kendilerince karalayarak hakaretten bulunmuştu. Biz de onları ve onlara göz yumanları hep birlikte kınıyoruz. " dedi.

Hazreti Muhammed'in yetimlere olan şefkatini ve sevgisini de kıssalarla ifade eden Alınç, şunları kaydetti:

"Allah'ın, en sevdiği kulu olmasına rağmen O'nu yetim ve öksüz bırakmasının hikmetleri vardır. Bizler sadece Allah'ın rızasını kazanmayı hedefliyoruz. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Allah daha nice berber kutlamaları nasip etsin. Allah bütün kardeşlerimizin yanında olsun. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak yaklaşık 300 dernek ve sivil toplum kuruluşunun desteğiyle geçen yıl 300 yerde kutlu doğum etkinliği düzenledik. Bu yıl da il, ilçe. köy ve kasabalarda 400'den fazla yerde etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinlikler, sizlerin desteğiyle büyüyerek sürecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement