Bursa Kent Konseyi'nden Yabancılar Buluşması - Son Dakika
Yerel

Bursa Kent Konseyi'nden Yabancılar Buluşması

Bursa Kent Konseyi\'nden Yabancılar Buluşması

Bursa Kent Konseyi (BKK) Yabancılar Çalışma Grubu tarafından düzenlenen toplantıda Bursa'da iş, evlilik ve eğitim sebebiyle yaşayan yabancılar uyruklu vatandaşlar bir araya geldi.

22.03.2013 15:01

Bursa Kent Konseyi (BKK) Yabancılar Çalışma Grubu tarafından düzenlenen toplantıda Bursa'da iş, evlilik ve eğitim sebebiyle yaşayan yabancılar uyruklu vatandaşlar bir araya geldi.

BKK ofislerinden yapılan Yabancılar Çalışma Grubu (Bursa City Council Foreigners Working Group) toplantısına BKK Başkanı Semih Pala, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdem Saker, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Polonya, İtalya, Brezilya, Sırbistan, Suriye, Hollanda, İsveç, Fransa ve İspanya'dan gelen yabancı uyruklu vatandaşlar katıldı. BKK Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Yabancılar Çalışma Grubu Sorumlusu Başak Saygı, konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bursa'da yaşayan, çalışan ve eğitim gören yabancılarsa şehir hayatında karşılaştıkları sıkıntıları paylaştı.

Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa'nın Türkiye'nin öncü şehirleri arasında yer aldığını hatırlattı. Bursa'nın binlerce yıllık tarihe, eşsiz bir doğaya sahip olduğunu anlatan Pala, "Yabancı misafirlerimizle birlikte Bursa'da yaşıyoruz ve aynı havayı soluyoruz. Bursa'da yaşamanın sorumlulukları var. Bursalılar olarak yaptığımız çalışmalarla ülkemize hizmet ediyoruz. Bu şehirde yaşayan insanların hedefi dünyaya hizmet etmektir. Bursa Kent Konseyi de Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Türkiye'nin en güçlü, en aktif kent konseyi olmuştur" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Erdem Saker ise, yerel gündem süreci hakkında bilgiler verdi.

(MŞ)

22.03.2013 14: 39: 34

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Kent Konseyi'nden Yabancılar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement