Bursagaz Çevre Yarışmasında Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Bursagaz Çevre Yarışmasında Geri Sayım Başladı

Bursagaz Çevre Yarışmasında Geri Sayım Başladı

Bursagaz'ın düzenlediği liselerarası çevre konulu bilgi yarışmasında final heyecanı başladı.

27.05.2013 12:55

Bursagaz'ın düzenlediği liselerarası çevre konulu bilgi yarışmasında final heyecanı başladı.

Liselerarası çevre konulu bilgi yarışmasının 3'üncüsü düzenlenecek final turu ile sona erecek. Bursa'nın 7 merkez ilçesinde yapılan ara eleme turlarının ardından finale katılmaya hak kazanan 7 okul, 29 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 10.00'da Çelik Palas'ta düzenlenecek olan final turunda dereceye girmek için ter dökecek.

1- 14 Mart tarihleri arasında yapılan ilçe elemelerinin ardından finale katılmaya hak kazanan okullar ise şu şekilde sıralandı: Samet Saraç Anadolu Lisesi, Emirsultan Anadolu Lisesi, İMKB Fen Lisesi, Sami Evkuran Anadolu Lisesi, Gürsu Yıldız Teknik Lisesi, Celal Bayar Anadolu Lisesi ve Bursa Çimento Fabrikası Teknik Endüstri Meslek Lisesi.

Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper, "Bursagaz olarak bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışma ile geleceğin mimarı olacak gençlerimize çevre şuuru aşılamak istiyoruz. Bu yarışma, çevrenin insan ve diğer canlılar açısından önemi, temiz bir çevre için yapılması gerekenler etrafında şekillendi" dedi.

Kiper, birinci olan okulun öğrencilerine toplam 3 bin TL, ikinci olan okulun öğrencilerinetoplam bin 500 TL, üçüncü olan okulun öğrencilerine toplam 750 TL ve ilk üç okula da yazıcı hediye edileceğini açıkladı.

(MŞ)

27.05.2013 12: 46: 08

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz Çevre Yarışmasında Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement