Bursasporlu Kadın Taraftarlardan Çakın'a Destek - Son Dakika
Yerel

Bursasporlu Kadın Taraftarlardan Çakın'a Destek

Bursasporlu Kadın Taraftarlardan Çakın\'a Destek

MHP Bursa milletvekili aday adayı İnanç Bilgi Çakın’a Bursasporlu kadın taraftarlardan destek geldi.

01.04.2015 14:51

MHP Bursa milletvekili aday adayı İnanç Bilgi Çakın'a Bursasporlu kadın taraftarlardan destek geldi. Çakın, "Tribünlerde bayan taraftarların olduğu unutulmamalı. Stadyumlarda küfür artık son bulmalı" dedi.

İnanç Bilgi Çakın, propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Çakın, kadın dernekleri ve Bursaspor bayan taraftarlarını ziyaret etti. Bursaspor'un başarısının arkasında taraftarlarının olduğuna dikkat çeken Çakın, "Bursaspor, Bursa'nın ve Bursalıların takımı. Bursaspor'un başarısının arkasında muhakkak taraftarlar geliyor. Bu açıdan tribünlerin çiçekleri bayan taraftarların stadyumda çoğalması, takımın başarısını da ateşliyor. Kadınlarımızın tribünlerde yer alması için stadyumlarda küfrün artık bir son bulması gerekiyor" dedi.

"KADINLAR TOPLUMDA DAHA AKTİF ROL ALMALI"

Kadın derneklerini de ziyaret eden Çakın, toplumlarda kadının yerinin ayrı olduğunu ifade ederek, "Kadınlarımızın sadece evde değil, sosyal, kültürel ve iş dünyasında öncü olmaları gerekiyor. Kadın elinin değdiği her işte başarı da geliyor. Kadınlarımızın toplumda daha aktif yer almaları için mecliste ciddi çalışmalar yapılması, devletimizin kadına daha fazla destek olması gerekiyor. Bununla ilgili projelerimiz hazır. İnşallah 7 Haziran'da bu şansı yakaladığımızda, kadınların toplumda daha aktif olması için gerekli projelerimizi meclise sunacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursasporlu Kadın Taraftarlardan Çakın'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement