Büyükçekmece Bu Yıl da CeBIT'e Damgasını Vurdu - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Bu Yıl da CeBIT'e Damgasını Vurdu

Büyükçekmece Bu Yıl da CeBIT\'e Damgasını Vurdu

Büyükçekmece Belediyesi, Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'nda (CEBİT) bu yıl da yerini alarak damgasını vurdu.

29.11.2012 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi, Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'nda (CEBİT) bu yıl da yerini alarak damgasını vurdu.

Büyükçekmece Belediyesi, sektördeki gelişmeleri yakından izlemenin yanı sıra e-belediyecilik alanındaki çalışmalarını da vatandaşlara aktarmaya çalışıyor. Bu yıl 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında CNR'da 13'ncüsü düzenlenen CEBİT'te Büyükçekmece Belediyesi, 6. Salon C14'de stant açarak tanıtımlarını sergiliyor. Bilişim konusunda yenilikleri yakından izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, sosyal belediyeciliğin yanı sıra yerel yönetimlerin mutlaka teknolojik gelişmelere ayak uydurmaları gerektiğini söyledi. Akgün, "Bu çalışmalarımızı fuara taşıyoruz. Özellikle e-belediyecilik alanında yaptığımız başarılı çalışmalarımızı, bu sayede vatandaşlarımıza daha yakından gösterme şansımız olacak. Zaten uygulamalarımızdaki hız ve kaliteden bunu hisseden vatandaşlarımıza, fuar boyunca ayrıntılı bilgi de vermiş olacağız" dedi.

Vatandaşlarla sosyal medya aracılığı ile de temas kurduğunu belirten Başkan Akgün, "Fırsat buldukça internet üzerinden vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Yaklaşık günde 70 ila 100 kişi arasında vatandaşımıza mail yoluyla cevap veriyorum. Twitter ve Facebook'u da yakından takip eden bir belediye başkanıyım" şeklinde konuştu.

Başkan Akgün, Sarıyer, Ankara Yenimahalle, Beşiktaş, Kartal Belediye Başkanlarıyla beraber 12 CHP'li belediyenin stantlarını gezerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Akgün de, Büyükçekmece Belediyesi'nin projeleri ve bilişim çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Bu Yıl da CeBIT'e Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement