Büyükkarakurt'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Büyükkarakurt'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Büyükkarakurt\'tan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hacı Selim Büyükkarakurt ile birlikte 2015 yılında Ereğli’ye yapılacak olan yatırımları değerlendirdi ve yatırım yapılacak sahayı Büyükkarakurt’a gezdirerek bilgi verdi.

11.03.2015 15:41

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hacı Selim Büyükkarakurt ile birlikte 2015 yılında Ereğli'ye yapılacak olan yatırımları değerlendirdi ve yatırım yapılacak sahayı Büyükkarakurt'a gezdirerek bilgi verdi.

Ereğli'ye yapılacak yatırımları yerinde görmek üzere Ereğli'ye gelen Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hacı Selim Büyükkarakurt, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. 2015 yılında Ereğli'ye yapılacak olan yatırımları değerlendiren Özgüven ve Büyükkarakurt daha sonra Türkmen Mahallesi Kavşağı, Kent Konağı ve Ana Arterlerde incelemelerde bulundu.

Sahada yapılan inceleme sonunda bir açıklama yapan Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hacı Selim Büyükkarakurt, "Ereğli Konya'nın merkez dışındaki en büyük ilçesidir. Bu bağlamda yatırım ağını geniş tutacağımız ve sorunlara kısmi değil nokta atışı yapacağımız ilçelerimizin başında geliyor. Başta Türkmen Mahallesi Kavşağı ve Kent Konağı olmak üzere yapacağımız çalışmalar yanında özellikle ana arterlerde gerçekleştireceğimiz asfaltlama çalışmaları için gerekli incelemeleri yapıyoruz. Belediye Başkanımız sayın Özkan Özgüven'in sık sık gündeme getirdiği bu sorunlara önümüzdeki günlerde başlatacağımız çalışmalarla neşter vuracağız. Ereğli'yi farklı bir noktaya el birliği ile getireceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Konya Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Hacı Selim Büyükkarakurt'un Türkmen Mahallesi Kavşağı, Kent Konağı, yeni yapılacak yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları için Ereğli'ye geldiğini ifade ederek, "Yaptığımız çalışmalar, projeler her zaman ifade ettiğimiz gibi ayağı yere sağlam basan projelerdir. Bu projeleri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortak yürütüyoruz. Önceki gün Konya'da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek beyle bu konuları istişare ettik. Kendisi de Ereğli'ye ayrı bir önem veriyor. Kendisine ve ekibine bu konuda gösterdikleri özel ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Yapılacak projelerle Ereğli daha farklı bir şehir, daha farklı bir kent haline gelecek. Bizim düsturumuz, çalışma şeklimiz icraatlarımızdır" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükkarakurt'tan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement