Büyükşehir Belediyesi'nde İki Ayrı Eğitim Semineri Düzenlendi… - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nde İki Ayrı Eğitim Semineri Düzenlendi…

Büyükşehir Belediyesi\'nde İki Ayrı Eğitim Semineri Düzenlendi…

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kurum içi ve kurum dışı eğitim etkinlikleriyle de göz dolduruyor.

30.11.2012 16:43

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kurum içi ve kurum dışı eğitim etkinlikleriyle de göz dolduruyor. İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'nca ESKİ Genel Müdürlüğü yöneticilerine yönelik diksiyon kursu düzenlenirken, Çevre ve Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ise, Erzurum'daki pet shop işletmecilerine eğitim verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde bu hafta verilen eğitimlerden ilki ESKİ Genel Müdürlüğü yöneticilerine yönelik olarak gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde görevli Okutman Murat Bulut tarafından verilen diksiyon kursuna ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ve Genel Müdür Yardımcısı Özcan Alkan'ın yanı sıra daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Yıllık eğitim programları kapsamında organize edilen ve 20 saat süreyle devam eden seminerde Okutman Bulut tarafından ESKİ yöneticilerine Türkçeyi doğru, güzel ve etkili kullanmanın yolları anlatıldı; nefes kontrolü, vurgu ve mimik gibi diksiyon kuralları ile bedensel yöntemler gösterildi.

PET SHOP İŞLETMECİLİĞİ YAPAN ESNAFA EĞİTİM SEMİNERİ…

Başkan Küçükler'in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen ikinci eğitim etkinliği ise, Erzurum'daki pet shop işletmecilerine yönelik oldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nca organize edilen eğitim seminerinde, pet shop işletmeciliği yapan esnafın uyması gereken kurallarla işyerlerinde aranacak fiziksel nitelikler anlatıldı. Eğitim seminerinde sertifika almaya hak kazanan işletmecilerin pet shop alanında faaliyet gösterebileceklerine vurgu yapılırken, sertifikası olmayan esnafın bu alanda ticari faaliyet gösteremeyeceği belirtildi.

İki gün süren eğitim seminerinin sonunda pet shop işletmeciliği yapan esnafa sertifika verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nde İki Ayrı Eğitim Semineri Düzenlendi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement