Büyükşehir'den Dersimspor'a Malzeme Desteği - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Dersimspor'a Malzeme Desteği

Büyükşehir\'den Dersimspor\'a Malzeme Desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Dersimspor'a yaklaşık 40 futbolcunun yararlanabileceği malzeme desteğinde bulundu.

19.07.2013 12:19

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Dersimspor'a yaklaşık 40 futbolcunun yararlanabileceği malzeme desteğinde bulundu. Malzemeleri Tunceli'ye getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül, Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun, CHP eski Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya'nın talebi üzerine böyle bir destekte bulunma kararı alındığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun, barış sürecine katkı sunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu'da birçok ilde benzer çalışmalar yaptığını söyleyen Mutlu Beyazgül, "Sayın Sinan Yerlikaya'nın da böyle bir talebi olunca başkanımız hemen çalışmalara başladı. Yaklaşık 40 sporcunun A'dan Z'ye bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerekli bütün eşyaları ve 80'e yakın topu Dersimspor'a teslim ettik. Amacımız Doğu ve Batı arasındaki köprüleri sağlamlaştırarak bölge ve il gözetmeksizin hepimizin dost olduğunu göstermekti. Umarız malzemelerimiz uğur getirir Dersimspor, hedeflediği başarıya bir an önce ulaşır" diye konuştu.

Dersimspor Kulüp Başkanı Erdal Güntaş da başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek şöyle konuştu: "Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Dersimspor, üç yıldır 3. Lige çıkma mücadelesi veriyor. Oldukça zor şartlarda bu mücadeleyi veriyor. Bu zorlu süreç, gönüllü yönetim kurulu üyelerimiz tarafından yürütülürken, yine dışarıdan aldığımız gönüllü yardımlar bizi son derece mutlu ediyor. Bu gün de bize Kocaeli'den yardım gönderen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu beye, bu işe aracı olan eski milletvekilimiz Sinan Yerlikaya beye ve ilimize getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül'e yardımlarından ötürü takımım ve yönetim kuru üyelerimiz adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." Beyazgül'ün getirdiği malzemeler, Dersimspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Hikmet Köse'ye teslim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Dersimspor'a Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement