Yaptığı hizmet ve yatırımların yanı sıra eğitime verdiği destekle de dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yeni bir yatırıma daha imza atacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi'ne 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.
Her fırsatta eğitime vurgu yapan ve önceliklerinin geleceğimiz olan gençler olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye olarak eğitime vermiş oldukları desteği sürdüreceklerini belirtti. "Belediyeler olarak 'görevimiz değil' demeden halkın talepleri ne yöndeyse bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz" diyen Başkan Çelik, halen yaptırmakta oldukları beş ayrı okulun yanı sıra pek çok okulun bakım ve onarımını üstlendiklerini hatırlattı.
Eğitime destek için yeni bir yatırıma daha imza atacaklarını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisine 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapacaklarını dile getirdi. Yurt projesi içerisinde yüzme havuzu ve sosyal tesisler de bulunacağını ifade eden Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili Erciyes Üniversitesi ile protokol imzalanacağını kaydetti. - KAYSERİ
Son Dakika › Yerel › Büyükşehir'den Eğitime Bir Destek Daha - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.