Büyükşehir'den Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik

Büyükşehir\'den Öğretmenler Günü\'ne Özel Etkinlik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenler Gününe özel “Vatanın Türküsüdür Öğretmenim” isimli bir program düzenlendi.

25.11.2016 11:15

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Öğretmenler Gününe özel "Vatanın Türküsüdür Öğretmenim" isimli bir program düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için "Vatanın Türküsüdür Öğretmenim" özel programı düzenlendi. Öğretmenler Günü'nde, öğretmenler meslektaşları için kahramanlık türküleri seslendirdi. SDKM'de gerçekleştirilen özel programda sahne alan öğretmenler yeteneklerini sergiledi. Sevilen sanatçı Mümin Sarıkaya'nın da sahne aldığı programda öğretmenler unutulmaz bir gece yaşadı. Öğretmenler için düzenlenen bu özel geceye Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz ilçe milli eğitim müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda konukan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, "Vatanını milletini seven idealist, bilgili gençler bu ülkenin hazineleridir. Bu gençlerin yetiştirilmesi de öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Öğretmenler Günü'ne Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement