Büyükşehirden belediye personeline 'KVKK' Semineri - Son Dakika

Büyükşehirden belediye personeline 'KVKK' Semineri

28.06.2022 10:23
Büyükşehirden belediye personeline 'KVKK' Semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitimi çerçevesinde belediye personelinin farkındalığını artırmak, yetkinliklerini geliştirerek, kurumsal gelişim planı işleyişe uygun bir program oluşturmak amacıyla hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu eğitimi çerçevesinde belediye personelinin farkındalığını artırmak, yetkinliklerini geliştirerek, kurumsal gelişim planı işleyişe uygun bir program oluşturmak amacıyla hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç'ın liderliğinde personelin her anlamda daha kaliteli ve daha donanımlı olması için hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından bu kez de Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bir seminer gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerine Avukat Mehmet Aydın tarafından KVKK eğitimi çerçevesinde belediye personellerinin farkındalığını artırmak, yetkinliklerini geliştirerek, kurumsal gelişim planı işleyişe uygun bir program oluşturmak amacıyla bilgiler verildi. Seminere, Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı ve belediye personeli katıldı.

Seminerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 07.04.2016 tarihi itibariyle mevzuata girdiğini söyleyen Av. Aydın, kanunla ile ilgili yapılan düzenlemeler, mevzuat hükümleri, kişisel verilerin hangi doğrultuda kullanılacağı gibi konular hakkında geniş çaplı bilgiler verildi. - KAYSERİ

YORUMLAR
500
Evlat nöbetindeki baba: '40 yıldır terörden zulüm görüyoruz, evlat nöbetinde 1'dik 303 olduk' Evlat nöbetindeki baba: '40 yıldır terörden zulüm görüyoruz, evlat nöbetinde 1'dik 303 olduk' Uçak kazasında yaşamını yitiren orman mühendisi mezarı başında anıldı Uçak kazasında yaşamını yitiren orman mühendisi mezarı başında anıldı Aydın Esnaf Odası Başkanı Künkcü: 'Zincir marketlerle mücadelemiz sürecek' Aydın Esnaf Odası Başkanı Künkcü: 'Zincir marketlerle mücadelemiz sürecek'
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirden belediye personeline 'KVKK' Semineri - Son Dakika

Bu haber İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanmış olup habere Sondakika.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İhlas Haber Ajansı tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İhlas Haber Ajansı kurumudur.

Advertisement