Çadır Kentteki Mültecilere Temizlik Seti Dağıtımı - Son Dakika
Yerel

Çadır Kentteki Mültecilere Temizlik Seti Dağıtımı

Çadır Kentteki Mültecilere Temizlik Seti Dağıtımı

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan ve sayıları 28 bine ulaşan Suriyeli mültecilere Ramazan ayı öncesi temizlik seti dağıtılıyor.

26.06.2014 08:22  Güncelleme: 08:20

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan ve sayıları 28 bine ulaşan Suriyeli mültecilere Ramazan ayı öncesi temizlik seti dağıtımına başlanıldı.

Suriye'de çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye'ye Sığınan ve Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan mültecilere Ramazan ayı öncesi temizlik setı dağıtımına başlanılarak, Ramazan ayına daha temiz ve sağlıklı girebilinmesi sağlanılıyor.10 Mahalleden oluşan çadır kentte dağıtımlara mahalle mahalle yapılıyor. Temizlik seti içinde dış fırçası ve macun, toz deterjan, sıvı deterjan, ıslak mendil, peçete ve sabun bulunuyor.

Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde dağıtımı yapılan temizlik seti ile ilgili Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç şu açıklamalarda bulundu :

"Ramazan ayı yaklaşması dolayısı ile Süleyman Şah Çadır Kentimizde bulunan bütün Suriyeli kardeşlerimize hijyenik seti dağıtımına başladık Her şeyin başı temizliktir. Biz de bu temizliğin çadır içerisinde riayet edilmesi anlamında, bütün çadırlarımıza hijyenik seti dağıtımı devam etmektedir"dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çadır Kentteki Mültecilere Temizlik Seti Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement