Çaldıkları Para Ve Değerli Eşyalarla Kaçarlarken 2 Taksi Şoförü Yakaladı - Son Dakika
Yerel

Çaldıkları Para Ve Değerli Eşyalarla Kaçarlarken 2 Taksi Şoförü Yakaladı

Çaldıkları Para Ve Değerli Eşyalarla Kaçarlarken 2 Taksi Şoförü Yakaladı

Antalya'da dün öğle saatlerinde Güzeloba Mahallesi'nde 2993 Ada C Blok 2'nci katta meydana geldi

05.01.2011 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da dün öğle saatlerinde Güzeloba Mahallesi'nde 2993 Ada C Blok 2'nci katta meydana geldi. Deri mağazaları sahibi 54 yaşındaki Mehmet Emin Ertekin'in evine giden 2 kişi kapı zilini çaldı. Bu sırada evde bulunan işadamının 23 yaşındaki kızı Ebru Ertekin telefonla duraktan taksi istiyordu. Her zaman araç istediği durakta bulunan taksiciye 1 dakika beklemesini söyleyen genç kız kapıyı açtı. Bu sırada taksici telefonun öbür ucunda bekliyordu. Taksicinin telefonda beklediği sırada kapıyı açan genç kız çığlık attı ve kısa bir süre sonra telefon kapandı.

Taksici Zafer İlkin hemen durumu arkadaşı Caner Okuyan'a bildirdi. Okuyan ve İlken hemen genç kızın aradığı telefon numarasını aradı, ancak telefon meşgule alındı. İki taksici eve giderek önce zili çaldı açan olmayınca da kapı önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra ellerinde çanta olan iki kişi koşar adımlarla evden çıktı. Bunu gören taksiciler hemen zanlıları kovalamaya başladı. Taksi şoförleri 19 yaşındaki Y.A. ile aynı yaştaki M.K.'yı yakaladı. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilen iki zanlı sorgulanmak üzere Muratpaşa İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Bu sırada eve giden başka bir ekip ise genç kızın bağlarını çözüp Asayiş Büro'ya getirdi.

Polisin ifadesine başvurduğu iki soyguncu kendilerini daha önce Mehmet Emin Ertekin'in mağazalarının birinde müdür olarak çalışan 27 yaşındaki M.Y.'nin azmettirdiğini ve onunla birlikte 3 suç ortağının daha bulunduğunu söyledi. Polis yaptığı araştırmada M.Y. ile birlikte 20 yaşındaki N.Ç, 19 yaşındaki M.Ç. ve 26 yaşındaki V.P. ile 16 yaşındaki D.S. isimli genç bir kız gözaltına alındı. Evlenme vaadiyle zanlıların yanında geldiği belirlenen D.S, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine verildi.

Zanlıların evden çaldıkları 9 bin 800 TL, 10 bin 952 dolar, 1330 Euro, 4 altın bilezik, 20 altın yüzük, 5 altın bileklik, 6 altın zincir, 4 altın küpe, 1 cumhuriyet altını, dijital fotoğraf makinası, cep telefonu, MP3'ler ve değerli 4 çakmak ise sahibine teslim edildi.

Zanlıların Adana'dan bu soygunu yapmak için kente geldikleri ve otomobil kiralayarak keşif yaptıktan sonra eyleme geçtikleri belirlendi. 6 zanlı sorgularının ardından adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Çaldıkları Para Ve Değerli Eşyalarla Kaçarlarken 2 Taksi Şoförü Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement