Çalık Yedaş'tan Ev Kadınlarına Destek - Son Dakika
Yerel

Çalık Yedaş'tan Ev Kadınlarına Destek

Çalık Yedaş\'tan Ev Kadınlarına Destek

Sosyal sorumluluk kapsamında 'hayatın her alanında biz varız' sloganıyla hizmet üreten Çalık YEDAŞ, şimdi de ev kadınlara destek vermek amacıyla 'kermes sponsoru' oldu.

02.04.2012 19:28

Sosyal sorumluluk kapsamında 'hayatın her alanında biz varız' sloganıyla hizmet üreten Çalık YEDAŞ, şimdi de ev kadınlara destek vermek amacıyla 'kermes sponsoru' oldu.

Süper Lig'de kalabilmek için inanılmaz bir mücadele veren Samsun'un markası Samsunspor'a en zor günlerinde 'sponsor olarak' örnek bir davranış gösteren Çalık YEDAŞ, yardıma muhtaç ev kadınları için mücadele veren Kadınları Güçlendirme ve Destekleme Derneği'ne de sponsor olarak, kermes organizesini üstlendi.

Samsun Kadınları Güçlendirme ve Destekleme Derneği'nin organizesinde Büyük Samsun Oteli'nde önümüzdeki çarşamba günü saat 11.00'de yapılacak olan kermeste ev kadınlarının el emekleriyle hazırladıkları ürünler, satışa çıkarılacak. Çalık YEDAŞ'ın sponsorluğundaki kermeste elde edilen gelirle de ihtiyacı olan kadınlara destek sağlanması amaçlanıyor.

Dernek Başkanı emekli öğretmen Sefa Öz, "Derneğimizin amacı ev kadınlarımıza el ürünü yapmasını öğretmek, ürünlerin satılmasını sağlamak, ev yemekleri yapan bayanlara iş bulmak, yemeklerine pazar bulabilmek, evde çocuk, hasta bakımı, ev işleri gibi istihdama yönelik çalışmalar yapmak. Maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olan ev hanımlarına destek olmak için de bu kermesleri yapıyoruz, ürünlerimizi satışa çıkarıyoruz. Asıl amaç sosyal paylaşımda bulunmak. Çalık YEDAŞ'a bu katkısı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızın yanında yer almaları ve destek vermeleri çok örnek bir bakış açısı. Kurumsal yapılarıyla bizlere güç katkılar" dedi.

"SAMSUNSPOR SON ADIMI DA ATACAKTIR"

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, şirketlerinin sorumluluk alanında elektrik dağıtımı yaptığı Samsun, Çorum, Amasya, Ordu ve Sinop illerinde 'sosyal paylaşımlara her zaman açık olduğunu' söyledi. Türkoğlu, "Samsunspor'un en zor günlerinde, biz puan durumuna bakmadan bu kente katkı vermek adına sponsor olduk. İnşallah son adımı da atıp, Süper Lig'de kalacağız. Önümüzdeki yıl Avrupa'da da adından söz ettiren bir Samsunspor hayal ediyorum. Kadınlarımıza da katkı vermek şirketimizin sosyal sorumluluk alanındadır. Onlara katkıda bulunmak bize, destek olmak, bizlere mutluluk vermektedir. Desteğimiz her zaman sürecektir" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık Yedaş'tan Ev Kadınlarına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement