Çalıkuşu'na Kadınlardan Büyük Destek - Son Dakika
Yerel

Çalıkuşu'na Kadınlardan Büyük Destek

Çalıkuşu\'na Kadınlardan Büyük Destek

CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı Avukat Figen Çalıkuşu ilçe ziyaretlerine başladı.

26.09.2013 10:51

CHP'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı Avukat Figen Çalıkuşu ilçe ziyaretlerine başladı.

İlçe ziyaretlerine öncelikle Manavgat'la başlayan Avukat Figen Çalıkuşu, CHP İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri ve Manavgat'in CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le bir süre sohbet etti. Çalıkuşu daha sonra Alanya ilçesine geçerek, CHP İlçe Başkanı Şevki Türkay ile Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Çalıkuşu, "Partililerimizle görüşmek ve merhaba demek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Kadın kolları üyelerimizi görmek beni çok mutlu etti" dedi.

Ziyaretlerinde Antalya'nın sorunları da dile getiren Çalıkuşu, göç ve işsizliğin Antalya'ya yakışmadığını belirterek, "Dünya Antalya'ya gelirken, Antalya neden dünyaya gidemiyor. Dünyanın bir parçası olamamakla Antalya'mız, Gazipaşa'mız nelerden mahrum kalıyor, bizim hareket noktamız burası.Amacımız Antalya'nın topyekun metabolizmasını değiştirmek" dedi. Daha sonra Gazipaşa ilçesine geçen Avukat Figen Çalıkuşu CHP İlçe Başkanı Vural Görgülü, Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Partililer özellikle bir kadın adayın olmasından memnun olduklarını dile getirerek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Figen Çalıkuşu ise, kendisine çok büyük moral verdiklerini belirterek partililere teşekkür etti. Çalıkuşu "Biz stressiz bir Antalya için çalışacağız. Sizlere verdiğim bu stres toplarını biz iddiamızı gerçekleştirdiğimizde çöpe atacaksınız" dedi.

(SK-Y)

. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalıkuşu'na Kadınlardan Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement