Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Safranbolu Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla "Cami ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

14.10.2014 15:32

Safranbolu Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla "Cami ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Müftülüğü'ndeki konferansta konuşan yazar Sait Çamlıca, Kur'an kurslarının çoğalmasıyla psikolağa giden kadın sayısının azaldığını belirtti.

"Bu millet dinini seviyor. İnşa edilen bu camilerimizde, milletimizi ve bulundukları mahalleyi ihya etmenin projelerini konuşmalıyız" diyen Çamlıca, şunları söyledi:

"Camiye gelen çocuklara bir şeyler verin. Cami cemaatinin gençleşmemesi, en çok siz imamları sıkıntıya sokuyor. Gençliğin enerjisini unutmayın. Her çocuk kendi çağının meyvesidir. Çağı iyi okuyun. Önce zamanı sonra zamanın çocuklarını okumalıyız. Kendi gençliğinizi unutmayın. Siz bu memleketin insanlarısınız. Bu camilerin ihyasına insanları yönlendirmek zorundasınız. Allah aşkına okumayı hayatınızın bir parçası yapın. Günde 20 sayfa okuyun. Camilerde kütüphaneleriniz olsun, okuyun, okutun." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement