Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Giresun'da, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında müftülük personeli Tük Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

16.10.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında müftülük personeli Tük Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

19 Eylül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Giresun Müftüsü Muhittin Oral, camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlatmak, halkın camiler ile daha sık ve olumlu bir ilişki kurmalarına vesile olmak, camilerin ve çevresinin umumi bakım ve temizliğini yapmak amacıyla her yıl 1 - 7 Ekim tarihleri arasında "Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlandığını belirtti.

Kurban Bayramı nedeniyle bu yılki haftanın 13 - 19 Ekim tarihleri arasında kutlandığını aktaran Oral, hafta nedeniyle farkındalık yaratacak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Oral, etkinliklerden birinin de Türk Kızılayı'na kan bağışı olduğunu kaydederek, "Din görevlilerimiz toplumun önderlerinden. Hafta kapsamında toplumda farkındalık yaratma adına bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Böylelikle toplumumuzda kan bağışı bilinci oluşumuna katkı sunmuş oluyoruz" dedi.

Müftü Oral, kan bağışı kampanyalarının ilerleyen dönemlerde de gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement