Çamlıca Mahallesi Sakinleri, Belediye Başkanı Canlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çamlıca Mahallesi Sakinleri, Belediye Başkanı Canlı'yı Ziyaret Etti

28.08.2013 13:05

Gümüşhane'de Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan bir grup kadın, Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane'de Çamlıca Mahallesi'nde yaşayan bir grup kadın, Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı makamında ziyaret etti.

Çevre yolunun geçeceği güzergahta evleri bulunan mahalle sakinlerini makamında kabul eden Başkan Canlı, sorun ve isteklerini dinledi.

Grup adına konuşan Gülşen Sünnetçi, çevre yolu güzergahı üzerinde evleri bulunduğunu belirterek, "Evlerimizin bir çoğunun tapu sorunu var. Bu yüzden çok cüzi miktarda para verip, evlerimizi elimizden almak istiyorlar. Yolun planlanan doğrultuda geçmesine karşı değiliz, sadece mağdur olmaktan korkuyoruz. Mağdur olmamak için sizden destek bekliyoruz" dedi.

Canlı, çevre yolu yapılırken mahalle sakinlerinin mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, sorunları hem Karayolları yetkilileriyle hem de diğer yetkililerle görüşeceklerini kaydetti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çamlıca Mahallesi Sakinleri, Belediye Başkanı Canlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement