Çan Belediyesi Çan'ı Bayrama Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çan Belediyesi Çan'ı Bayrama Hazırlanıyor

Çan Belediyesi Çan\'ı Bayrama Hazırlanıyor

Çan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi, hummalı çalışmalarla, otobüs duraklarında, parklarda, sokak çeşmelerinde bakım-onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları yaparak Çan’ı bayrama hazırlıyor.

16.09.2015 15:35

Çan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bayram öncesi, hummalı çalışmalarla, otobüs duraklarında, parklarda, sokak çeşmelerinde bakım-onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları yaparak Çan'ı bayrama hazırlıyor.

Geçtiğimiz günlerde başlayan bu çalışmalarla, zamanla yıpranan ve eskiyen, ilçedeki 55 adet otobüs durağı tamir, bakım-onarım ve boyama işlemlerinin ardından yepyeni ve tertemiz bir görünüme kavuştu. Bu çalışmaların yanı sıra Çan'da bulunan tüm parklarında temizliği, bakımı, oyun gruplarının ve bordürlerin boya işlemleri ile eskiyen oyun grupları da yenileri ile değiştiriliyor. Ayrıca çöp konteynırlarının ve çöp kovalarının yenileme ve dezenfekte işlemlerine de bu çalışmalarla beraber devam edilmekte. Yine Çan Belediyesi Sokak çeşmelerini de es geçmeyerek, çeşmelerin de bakım ve temizliğine devam ediyor.

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Biz dönem dönem ve ihtiyaç oldukça gerek otobüs duraklarında gerekse parklarımız ve sokak çeşmelerimiz ile daha birçok alanda bakım-onarım, temizlik çalışmalarımızı yapıyoruz. Ancak Kurban Bayramını yaşayacağımız şu günlerde bu çalışmalarımızı biraz daha arttırdık. Ekiplerimiz bu çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bayram öncesinde tüm çalışmalarımız sona ermiş olacak. Tüm vatandaşlarımızdan tek arzumuz duraklarımıza, parklarımıza, çeşmelerimize kısacası kamusal alanlardaki tüm yapılara sahip çıkmaları olacaktır çünkü kamu malı hepimizin ortak malıdır. Onun dışında biz her daim Çanlılara en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Belediyesi Çan'ı Bayrama Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement