Çanakçı Kaymakamı Faysal Yılmaz, 2011 yılı KÖYDES Projesi kapsamında 18 adet yol yapım projesinin planlandığını, bu planlanan projelerin yılsonunda tamamının bitirildiğini söyledi.
Çanakçı'ya bağlı 13 köy yollarının standardını yükselttiklerine de değinen Yılmaz, "Çanakçı'ya bağlı 13 köy için stabilize kaplama ve beton yol çalışmalarına tahsis edilen ödeneğin etkin ve verimli kullanılması sonucu 13,30 km stabilize kaplama, 6 km beton yol yapılmış ve böylelikle yollarımızın standardı yükseltilmiştir" dedi.
Yılmaz "2011 yılı içerisinde İl Özel İdaresi'nce İlçe Özel İdaremize tahsis edilen Afet Acil Yardım Ödeneği ile 4 köye Taş istinat duvarı, 2 köye 2 adet betonarme istinat duvarı, 10 köye 28 adet menfez yapılmıştır. Ayrıca köy yolları alt yapı çalışmalarında kullanılmak üzere 287 metre tripleks boru satın alınmış, yapılan incelemeler sonucu köy muhtarlarının nezaretinde uygun yerlere döşenmiştir" diye konuştu. - GİRESUN
Son Dakika › Yerel › Çanakçı'da 2012 Yılı İçerisinde 18 Adet Yol Yapım Projesi Tamamlanacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?