Çanakkale'de Bayram Trafiği Yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çanakkale'de Bayram Trafiği Yoğunluğu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yollara çıkıp araçlarıyla Çanakkale Boğazı'nı feribotla geçen tatilciler, Gelibolu ve Lapseki ilçelerinde yoğunluk oluşturuyor.

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yollara çıkıp araçlarıyla Çanakkale Boğazı'nı feribotla geçen tatilciler, Gelibolu ve Lapseki ilçelerinde yoğunluk oluşturuyor.

Trakya ve İstanbul yönünden gelip Anadolu yakasına geçmek isteyen tatilcilerin araçları, Gelibolu İskelesi'nde zaman zaman trafiğin aksamasına ve kuyruklar oluşmasına yol açıyor.

İskele Meydanı'na görev alan ekipler, trafiğin aksamaması için çalışma yapıyor.

Araçlarıyla Lapseki'ye ulaşan tatilciler, bu ilçede de kuyruklar nedeniyle trafikte yavaş ilerlemek zorunda kalıyor.

Yoğunluğun azaltılması için Gelibolu-Lapseki hattında 5 araba vapuru, Gelibolu-Çardak arasında ise 6 feribotla sefer saatlerini beklenmeden taşımacılık hizmeti veriliyor.

Kaynak: AA