Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale'de, Sosyal Konutlar Mevki Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları sürüyor.

22.10.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de, Sosyal Konutlar Mevki Kentsel Yenileme Projesi çalışmaları sürüyor.

Proje kapsamında Çanakkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hak sahipleri ile bire bir görüşmeler yapılıyor.

Görüşmelerde hak sahiplerine proje üzerindeki hak ettikleri daire, mevki ve diğer konulara ilişkin bilgilendirmelerde bulunuluyor. Kişilerle yapılan görüşmelerin tümü kamerayla kayıt altına alınıyor, tutanak düzenleniyor ve ön protokol imzalanıyor.

- Balıkçılık Teknolojisi öğrencilerine bröve

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi öğrencileri, dalış brövelerini aldı.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Deniz Acarlı, Gökçeada Belediyesi Çok Amaçlı Salon'daki törende yaptığı konuşmada, scuba 1, 2 ve 3 derslerinin teorik eğitimlerini ve deniz uygulamalarını başarıyla tamamlayan öğrencilere teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

Acarlı, dalışın ciddi bir iş olduğunu, dalış kurallarına sadece eğitimlerde değil, diğer zamanlarda da önem ve özen gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından öğrencilere bröveleri dağıtıldı.

- ÇSATT'ın etkinlikleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) üyeleri, bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Topluluk üyeleri 18 Mart İlkokulu ve Ömer Mart Ortaokulu'nda, Çanakkale muharebelerine ait fotoğraflardan oluşan sergi açarak, öğrencilere savaşları anlattı. Üyeler daha sonra Kilitbahir köyünde bulunan ve Çanakkale Deniz Savaşları sırasında boğazdaki mayınları korumakla görevli Yıldız Tabyası'nda incelemeler yaptı.

Üyeler son olarak, "Çanakkale Sohbetleri" etkinliğini gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement